Kossuth Lajos u. 67. Esztergom

Hétfő - Péntek

Időpontfoglalás

5 éves a Valeomed Egészségközpont

Ötödik évfordulóját ünnepeljük a Valeomed Egészségközpont megalapításának, melyre nagyon büszkék vagyunk, és köszönjük ügyfeleinknek, hogy velünk voltak és hittek bennünk.

2007-ben azzal a céllal hoztuk létre, hogy világszínvonalú, felső kategóriás ultrahang- készülék alkalmazásával, több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező szakorvosok bevonásával, kimagasló minőségű képalkotó diagnosztikai szolgáltatásokat nyújtsunk. A rendelések 2008-ban indultak el, és hamar világossá vált, hogy az ultrahang-vizsgálatok mellett nagy az igény más orvosi szolgáltatásokra, járóbeteg szakrendelésekre is.

2009-ben körülbelül 2500 vizsgálat történt központunkban, a következő években az elvégzett vizsgálatok száma már 3500-4000 között volt, immár két rendelési helyszínen. Pácienseink kiemelkedő bizalmának köszönhetően jelenleg 12 szakrendelést működtetünk, 15 szakorvos, két dietetikus, két gyógytornász és egy szonográfus, képalkotó diagnosztikai analitikus közreműködésével, munkájukat 6 szakasszisztens segíti.

A távlati célokat tekintve fontosnak tartjuk a szűrővizsgálati profil erősítését, nagy hangsúlyt fektetünk a betegségek megelőzésére. Legfőbb értékünknek tartjuk, hogy szakembereink nemcsak szakmai tudásukkal és tapasztalataikkal szolgálják pácienseink gyógyulását, hanem magatartásukkal és emberi megnyilvánulásaikkal is.

Köszönjük pácienseink megtisztelő bizalmát az elmúlt 5 évben, reméljük a jövőben is elsőként jutunk majd az eszükbe, ha szakszerű orvosi ellátást igényelnek!