Kossuth Lajos u. 67. Esztergom

Hétfő - Péntek

Időpontfoglalás

A régió egyik legmodernebb ultrahangkészülékével várjuk

Nagy örömünkre szolgál, hogy a régió egyik legmodernebb ultrahang készüléke várja pácienseinket a Valeomed Egészségközpontban.

Affiniti_ultrahang_keszulek

A Philips Affiniti 50 típusú ultrahangkészülék beszerzéséhez EU-s fejlesztési támogatást nyert Egészségközpontunk. Vezetőségünk célja, hogy minél korszerűbb gépekkel, tágasabb és szebb rendelőhelyiségekben fogadjuk a hozzánk forduló pácienseinket.

ultrahang-vizsgalat

A Philips Affiniti 50 típusú ultrahangkészülék vizsgálati típustól függetlenül kiváló, részletgazdag képfelbontást biztosít, így szakmailag magas szinten segíti orvosainkat a diagnózis felállításában, pontosabb leletek készítésében és a tévedés lehetőségének csökkentésében. Az új ultrahang berendezésünk modern kardiológiai tudással rendelkezik (speckle tracking mérési módszer), mely hozzájárul a magas szintű kardiológiai vélemények kialakításához.

A Valeomed Egészségközpont elkötelezett célja – mint ahogy az elmúlt 10 évben is -, hogy minél pontosabb diagnózis felállítását tegye lehetővé páciensei számára, hiszen a betegség korai felismerése létfontosságú a gyógyulás szempontjából.