Kossuth Lajos u. 67. Esztergom

Hétfő - Péntek

Időpontfoglalás

Dr. Gyurkovics Bence – szülészet-nőgyógyászat

dr. Gyurkovics Bence szülész nőgyógyász

Foglalkozás:

szülész-nőgyógyász

Diploma / Végzettség:

A Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán végzett 2015-ben, szülészet-nőgyógyászat szakvizsgát 2020-ban tett, kiváló eredménnyel.

Jelenlegi munkahelyek:

2015 és 2020 között a Dél-pesti Centrumkórház Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet szülészet-nőgyógyászati osztályán dolgozott. Az ország egyik kiemelt nőgyógyászati onkológiájának orvosaként sikerrel sajátította el a laparoszkópos nőgyógyászati műtéti technikákat, melyekben rutint is szerzett. Több száz egészséges újszülött világrajöttét kísérte odaadó gondoskodással. 

Egy évet élt angol nyelvterületen – az Amerikai Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban –, kiváló angol nyelvtudásának köszönhetően sikerrel lát el nemzetközi pácienseket.

2021-től a TritonLife Csoport orvoscsapatának tagja (TritonLife Róbert Magánkórház, TritonLife Medical Center Genium).

Tagság:

Oktatás:

Állandó résztvevője a szülészet-nőgyógyászat tudományos életnek, szakmai kongresszusoknak, szakmai továbbképzőnek. Kiemelt előadásai: Méhtest daganatok és korszerű kezelésük, Myoma uterinek álcázott molaterhesség. 

Szakterület:

várandósgondozás, myoma-, és endometriosis szűrés, meddőségi kivizsgálás

Érdeklődési terület:

„Számomra akkor vált bizonyossá, hogy a szülészet-nőgyógyászatnak szeretném szentelni a mindennapjaimat, amikor előszőr volt lehetőségem – akkor még csak kívülállóként – végig kísérni a szülés csodáját. Annál felemelőbb élményt nem tudok elképzelni, mint amit egy pár átélhet, amikor igazán családdá válik.”

„Nőgyógyászatban a páciens számára a legkisebb megterhelés elvét vallom, s a gyógyulás folyamatát empatikus hozzálással, odafigyelő magatartással és szakmai tudásom legjavával igyekszem segíteni.”