Kossuth Lajos u. 67. Esztergom

Hétfő - Péntek

Időpontfoglalás

Dr. Mocsári Diána – Proktológia, Sebészet

Dr. Mocsári Diána

Foglalkozás:

sebész, proktológus

Diploma / Végzettség:

Orvosi diplomáját a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szerezte 2006-ban. Általános sebészetből 2013-ban szakvizsgázott kiválóan megfelelt eredménnyel.

Előző munkahelyek:

Fővárosi Bajcsy-Zsilinszky Kórház Sebészeti Osztályán kezdett dolgozni. 

Jelenlegi munkahelyek:

A kórházi osztályon eltöltött évei során tapasztalta, hogy a műtőben való hosszas munka és ügyeletek mellett nem marad idő és energia egy közvetlenebb orvos-beteg kapcsolat kiépítésére. Ezért 2015 novemberétől a magánorvosi szférában kezdett el dolgozni proktológiai rendeléseken.

Oktatás:

Igyekszik tudását folyamatosan bővíteni, ezért évek óta rendszeresen részt vesz a Venerológiai Társaság és a Magyar Coloproktológiai Társaság által megrendezett kongresszusokon, illetve a kétévente megrendezésre kerülő Proctology Meetingen, ahol számos európai ország vezető proktológusai tartanak előadást.

Szakterület:

sebészet, proktológia

Érdeklődési terület:

Érdeklődési körébe különös figyelmet fordít a végbéltáji bőrelváltozások, tályogok, vérrögök, fissurák (berepedések), sipolyok, aranyerek, valamint a nemi úton átvihető fertőző betegségek (STI) diagnosztikájára és kezelésére.

Céljai között szerepel, hogy gyors, precíz és kíméletes ambuláns betegellátást végezve az elégedetten távozó betegek legközelebb is hozzáforduljanak problémáikkal.