Kossuth Lajos u. 67. Esztergom

Hétfő - Péntek

Időpontfoglalás

Dr. Penyige Áron – szülészet-nőgyógyászat

dr. Penyige Áron szülész-nőgyógyász

Foglalkozás:

szülész-nőgyógyász

Diploma / Végzettség:

A Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán végzett 2018-ban, majd szülészet-nőgyógyászat szakvizsgát tett 2023-ban kiválóan megfelelt eredménnyel.

Jelenlegi munkahelyek:

2017 és 2018 között műtői asszisztens a Duna Medical Centerben. A Szent Margit Kórházban 2018 és 2023 között szülész-nőgyógyász rezidens.

2018 és 2020 között háziorvosi ügyeletet vállalt Budapest I., II. és XII. kerületeiben. 2019 és 2021 között a Margit Medical Centernél dolgozott.

2022-től a Szent Erzsébet Kórház szülészeti ügyeletén, 2023-tól a CMF Medical szülészeti és nőgyógyászati magánrendelésén dolgozik.

Orvosi tanácsadó a Ments Manust Alapítványnál és a 3B Scientificnél. 

Angolul és németül beszél.

Oktatás:

2015 és 2017 között a Semmelweis Egyetem Mikrobiológiai Intézeténél volt gyakorlatvezető.

Szakterület:

méhtükrözés, endometriosis, vérzészavarok, 3D hüvelyi ultrahang, reproduktív sebészet, várandósgondozás

Érdeklődési terület:

Már orvostanhallgató korában kifejezetten érdekelte az endoscopia és a nőgyógyászati ultrahang.

Későbbiekben a méhtükrözés rejtelmeiben mélyedt el, és az országban kevés szakember között, elsajátította az ambuláns méhtükrözést, melyből már több mint 1000 beavatkozást végzett.

Mivel a meddőség és a hasi fájdalom mindig is az érdeklődése középpontjában állt, az endometriosis ultrahanggal kezdett el komolyabban foglalkozni, mivel hazánkban jelenleg 8 év is eltelhet a panaszok észlelésétől a diagnózis megalkotásáig.

A nőgyógyászat mindig is a kedvenc területe lesz, azonban a várandósgondozás is közel áll hozzá. Az elmúlt 6 évben, számos várandósságot kísért végig, így ebben is rutinra tett szert.

Pácienseivel mindig próbál az ő kívánságaikat is figyelembe véve terápiás tervet alkotni, hisz a partneri orvos-beteg kapcsolatban.