Kossuth Lajos u. 67. Esztergom

Hétfő - Péntek

Időpontfoglalás

Végh Borbála – biológus

Végh Borbála biológus férfi meddőség vizsgálat

Foglalkozás:

biológus

Szakterület:

férfi meddőség vizsgálat

Diploma / Végzettség:

2009-ben osztatlan képzésben diplomáztam az ELTE Természettudományi Karán, biológus szakon, molekuláris biológia szakirányon.

Egyetemi éveim alatt részt vettem a Semmelweis Egyetem Kórélettani Intézet, MTA-SE Gyermekgyógyászati és Nephrológiai Kutatócsoportjának munkájában.

Jelenleg Reproduktívegészség-fejlesztő és meddőségi szaktanácsadó (mentálhigiénés modul) képzést végzek az Apor Vilmos Főiskolán. Nagy örömmel tölt el, ha munkámmal másoknak segíthetek.

Munkahelyek:

Diplomázás után közel 8 évig klinikai mikrobiológusként dolgoztam a Szent István Egyetem Kórbonctani és Igazságügyi Állatorvostani (később Patológiai) Tanszékén.

2019 elején kezdtem el dolgozni a mesterséges megtermékenyítés területén, a budapesti Forgács Intézet embriológus csapatának tagjaként. Emellett 2021-ben csatlakoztam egy budai magán-egészségügyi intézmény szakembereihez, férfi meddőségi vizsgálatokat végzek, szakirányú konzultációk során igyekszem tudásom és tapasztalataim alapján a legmegfelelőbb tanácsokkal ellátni a pácienseket.

Érdeklődési terület:

Főbb érdeklődési területeim:

  • embriológia
  • In vitro Fertilizáció
  • meddőség pszichés vetületei, mentális támogatás