Kossuth Lajos u. 67. Esztergom

Hétfő - Péntek

Időpontfoglalás

Rólunk

fejlec_kepEgészségre Hangolva!

A Valeomed Egészségközpont 2008 óta gyors, hatékony és minőségi orvosi ellátással áll a páciensek szolgálatában. Rendelőnkben igényesen kialakított környezetben, tapasztalt szakorvosok, a legmodernebb technológia segítségével nyújtanak magas színvonalú, egészségügyi szolgáltatásokat várakozás nélkül, előre egyeztetett időpontokban.
A legmodernebb technika alkalmazása mellett rendkívül fontos a vizsgálatot végzők szakembereink felkészültsége, közvetlen, barátságos személyisége. A Valeomed Egészségközpontban több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakorvosok és szakasszisztensek dolgoznak, így a pácienseknek nyújtott szolgáltatásaink minősége kiemelkedő.
Telefonos bejelentkezési rendszerünk biztosítja, hogy a páciensek előzetes időpont-egyeztetés alapján, a lehető legrövidebb időn belül hozzájussanak a szükséges orvosi ellátáshoz, illetve a várakozási idő minimális legyen. Délután is működő szakrendeléseink lehetővé teszik, hogy a hozzánk forduló betegek és a szűrővizsgálatokra jelentkezők kivizsgálására munkaidőn kívül kerülhessen sor.
Központunkban minden a páciensről szól: a vizsgálatra várók hangulatos terek között, igényesen kialakított, kellemes környezetben tölthetik a minimális várakozási időt.
Orvosaink munkáját egy kiváló képminőségű Philips HD11XE típusú, color Doppleres, felső kategóriás ultrahang diagnosztikai készülék segíti, amely általános belgyógyászati ultrahangvizsgálatok mellett nőgyógyászati, terhességi, neurológiai, ízületi, érrendszeri, kardiológiai vizsgálatok, valamint újszülött- és csecsemő szűrővizsgálatok elvégzését is lehetővé teszi. A készülék a hagyományos kétdimenziós ultrahangvizsgálat mellett alkalmas a három-, illetve négydimenziós képalkotásra is, így a gyermeküket váró szülők akár mozgóképet is láthatnak a fejlődő magzatról. A négydimenziós vizsgálatokról készült felvételt DVD-n is haza vihetik.
Munkatársainkkal azért dolgozunk, hogy Ön minél gyorsabban és a lehető legkellemesebb körülmények között jusson hozzá a szükséges egészségügyi ellátásokhoz.

Forduljon hozzánk bizalommal!