Kossuth Lajos u. 67. Esztergom

Hétfő - Péntek

Időpontfoglalás

Rólunk

fejlec_kepEgészségre hangolva!

A Valeomed Egészségközpont 2008 óta áll minőségi magánorvosi ellátással a páciensek szolgálatában. Egészségközpontunkban több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakorvosok és szakasszisztensek munkája biztosít minőségi egészségügyi szolgáltatásokat pácienseink részére. Munkatársaink szakmai felkészültsége mellett közvetlen, barátságos személyiségük is rendkívül fontos számunkra.

Telefonos és Interneten keresztüli bejelentkezési rendszerünk biztosítja, hogy a páciensek előzetes időpont-egyeztetés alapján, a lehető legrövidebb időn belül hozzájussanak a szükséges orvosi ellátáshoz, illetve hogy a várakozási idő minimális legyen. Délután is működő szakrendeléseink lehetővé teszik, hogy a hozzánk forduló betegek és a szűrővizsgálatokra jelentkezők kivizsgálására munkaidőn kívül kerülhessen sor.

Orvosaink munkáját egy kiváló képminőségű PHILIPS Affiniti 50 típusú, color Doppleres, felső kategóriás ultrahang-diagnosztikai készülék segíti, amely általános belgyógyászati ultrahangvizsgálatok mellett nőgyógyászati, terhességi, neurológiai, ízületi, érrendszeri, kardiológiai vizsgálatok, valamint újszülött- és csecsemő szűrővizsgálatok elvégzését is lehetővé teszi. A készülék a hagyományos kétdimenziós ultrahangvizsgálat mellett alkalmas a három-, illetve négydimenziós képalkotásra is, így a gyermeküket váró szülők akár mozgóképet is láthatnak a fejlődő magzatról.

Munkatársainkkal azért dolgozunk, hogy Ön minél gyorsabban és a lehető legkellemesebb körülmények között jusson hozzá a szükséges egészségügyi ellátásokhoz.

Forduljon hozzánk bizalommal!