Kossuth Lajos u. 67. Esztergom

Hétfő - Péntek

Időpontfoglalás

Várandósprogram

várandósprogram kismama

Nagy örömünkre szolgál, hogy mostantól már várandós tanácsadást is biztosítunk a Valeomed Egészségközpontban pácienseinknek.

A várandósság, majd az anyává válás örökre megváltoztatja minden nő életét, nemcsak hormonálisan, hanem fizikailag és lelkileg is, hiszen a fogantatástól kezdve, felelősséggel tartozik nemcsak önmagáért, hanem már gyermekéért is.

A várandósság olyan „másállapot”, ami a testet, lelket egyaránt igénybe veszi, így érdemes minél egészségesebben élni, a megfelelő szakmai tudást és segítséget igénybe venni, hogy a „nagy napon” felkészülten érkezhessen az édesanya az újszülött fogadására. Mivel minden terhesség más és más, akár az első gyermek, akár testvér érkezik, az örömmel és a szorongással együtt számtalan kérdés merül mindenkiben. Ezekre a kérdésekre a Valeomed szakemberei készséggel válaszolnak és a terhesség bármely időszakában szakértői segítséggel támogatják a kismamát. Legyen szó sportról, táplálkozásról, a rosszullétekről, alvásproblémákról, hangulatváltozásról, a partnerrel való kapcsolatról, külföldi utazásról, ikerterhességről, esetleges betegségekről, vajúdásról, szülésről, csecsemőápolásról, elsősegélynyújtásról vagy szülés utáni intim tornáról.

Várandós tanácsadásainkon nőgyógyász, ultrahang specialista, dietetikus, gyógytornász segíti a kismamákat életük egy különleges és csodálatos másállapotának minél jobb és egészségesebb megélésében, felkészülésében. Legyen szó csoportos, vagy akár egyéni foglalkozásokról, szakorvosi háttér támogatással, rendszeres konzultációs programot kínálunk minden kismamának.

Kismama programunkról érdeklődjön telefonon kollégáinktól vagy személyesen a Valeomed Egészségközpontban!

„Amikor egy gyermek világra jön,

egy anya is születik.

Persze mint nő, mindig is létezett, de mint anya, nem.

Az anyaság valami egészen új dolog.”

(Rajneesh)